Ivančica Matuša

O meni

 Rođena sam 29.11.1966. u Zagrebu kao seljačko dijete oca Ivana, pravog muža i gospodara, te majke Đurđice, domaćice. Do udaje sam živjela u Mariji Bistrici.

Ivancica-Matusa1[1]Kako se mnogo tamošnjih obitelji bavilo nekim djelatnostima vezanim uz brojne hodočasnike, „proščenjare“ koji su obilazili svetište Majke Božje Bistričke, tako smo se i mi bavili prodajom suvenira, uz sav posao oko zemlje.

Od malih nogu bila sam uključena u sve poslove, no svejedno sam osnovnu školu završila s odličnim uspjehom. Bila sam aktivna u raznim slobodnim aktivnostima. U Zagrebu sam završila Srednju upravnu školu, a, iako sam mogla studirati, odabrala sam rad i zaposlila se. Činilo mi se tada da je to idealno rješenje, bijeg u samostalnost.

cudo-zakljucana-je-u-svojem-tijelu-ali-ivancica-se-ne-predaje-20130622_copyright_24sataHRUbrzo sam se udala, rodila sina Ivana. Nakon što sam 17 godina radila u jednom poduzeću, ono odlazi u stečaj. Živjela sam vrlo aktivan život, puno radeći. Ubrzo sam se zaposlila u Zagrebu, gdje sam nakon razvoda i živjela. Kada me 10. siječnja 2008. u 41. godini života pogodio taj strašni moždani udar i zaključao u vlastitom tijelu, s vremenom će se pokazati da sam imala sreću u nesreći što sam brzo dobila stručnu medicinsku pomoć te što imam nesebičnu materijalnu i svaku drugu pomoć tvrtke u kojoj sam radila – M SAN GRUPE.

Ivancica-Matusa2[1]Tada je uslijedila borba za novi život koji sam dobila na dar, borba za moje „ja“. Borba još uvijek traje,… a prve, najteže trenutke sadržava moja „Zaključana“.

e-mail: Ivancica.Matusa@msan.hr