Ivančica Matuša

Krah hrvatskog turizma

Joj, ode nam turizam k vragu, Bernie je jednu noć  proveo u uvali na svojoj jahturini, na kojoj inače uživa sa 46! godina mlađom suprugom, ali sad su ga Trogirani zatočili na njoj. Gle tragedije i materijala za popunjavanje minutaže čak i u TV vijestima…

Frajer dolazi na naše more otkad je još imao Slavicu, čak ni Fabiana to nije mogla promijeniti, jer frajer očigledno voli naše more! Svaka mu dala! 😀 Potpuno ga razmem!
A ako radi te navodne “blamaže”, jadranske plaže postanu pustoš, samo dokazuje da smo nesposobni šupci kad mu radi tih 15 godina uplovljavanja u Trogir nismo bili sposobni napraviti njegov osobni vez za njegovu ogromanjsku jahtu, s natpisom “tu veže samo Bernie”, kad je već takva zlatna kokoš našeg turizma, a još smo nesposobniji šupci da mu za taj osobni vez nismo znali ubrati dobru lovu, a on bi narastao 2 cm, jer bi mu porastao…ego! 🙂 Sva sreća da imamo to prekrasno more, prekrasne otoke i sunce i cvrčke!… I magarce!

Važno je za hrvatski turizam i da kumice na placu tuguju kome će sad  prodati cvijeća za 500 kn i nitko ne kupuje pomidore ako baš na tom štandu ne kupuje Bernie, a konobari po rivi režu žile radi napojnice od 1200 €, od koje hrvatski turizam nema niš.
Ali smo mu pokazali kako rješavamo stvari! “Halo bing…”

Srećom, cijela priča se dobro završila, uz bogatu trpezu.” 😀 😀