Ivančica Matuša

Hoćeš li biti sretnija?

Zaista, hoćeš li?…
Vjerujem i uvjeravam se u to da uokolo razasutih ima mnogo dobrih ljudi. 🙂 Oni djeluju u tišini, nikad ne znaš kada će se stvoriti prilika da te dotakne njihova dobrota… A to je jedina stvar kojom će te dotaći – dobrota!
No, postoje i oni koji samo huče i buče, stvaraju neopisivu graju oko sebe i ona im je štit kud god se kreću! U prvi mah čovjek pomisli: to su neki važni ljudi! Kad ono mućak! Ne znaš uopće tko su ti ljudi, u stvari jadniji su i od mene! To bar ne bi bilo teško biti da je jad u tijelu, ali jad je u glavi, i opet ste jadniji od mene! tralalalala 😀 Posjeti taj vaš jad i moju glavu, ali se okrene na peti i pobjegne glavom bez obzira! Istina na trenutak me izbaci sa kolosijeka, baci me korak natrag, ali ja ih napravim 10 unaprijed, uspkos! 😀 Lovi me, lovi me, kupit ću ti novine!!!

Ne bi bili toliko jadni da u ruci ne drže moć izbora:  tako da nam svima bude ugodno, tako da je samo njima ugodno, odnosno da nahrane taj jad u svojoj glavi pa uvijek gledaju treći izbor da treniraju svoju moć na nekom nemoćnijem! Ali, figa!

Nisu mene ubila mnogo veća zla, a kamoli da me dotuče tako nečije nešto – jad!

Hoćeš li ti danas biti sretnija?… Ja hoću… sunčeko je vani! 😀 😀 … A ti si unutraaaa!!! 🙂