Ivančica Matuša

Calm down…

Joj, kak sam ljuta, baš sam ljuta, kako me takve stvari iznerviraju!

Uhvatim sebe kako razmišljam i djelujem baš tako u datom trenutku, ali isključivo u datom trenutku! Sigurno i većina vas ima takvih datih trenutaka! 😀

A bilo bi nam lijepo da ih nema, odnosno nek’ ih ima, samo nek’ mi izrastemo u takve face kojima ti dati trenuci neće moći poremetiti  naš unutarnji mir i ravnotežu, ni na sekundu!

Težak je to posao, ljudi! Naklon do poda uspješnima!

Ovako,  takav jedan dati trenutak koji te može raštimati samo tako, neće ti biti vrijedan niti će ti išta značiti, možda već sutra, za mjesec dana, možda za tri godine… 😉

Zato, idi svojim pravcem i ne daj se smesti! 😀

“Kada vas netko isprovocira na ljutnju, jedini razlog vašeg bijesa je u tome što se držite za svoje mišljenje kakav bi netko trebao biti. Vi ste u negiranju kakvim stvari jesu. Tada ćete uvidjeti da su ustvari, očekivanja vašeg uma ta koja vam život pretvaraju u pakao! Kada postanete frustrirani jer nešto nije onako kakvim ste zamislili, promotrite i vaše misli koje su prethodile, ne samo stvar koja vas je isfrustrirala.
Vidjeti ćete da je veliki dio emocionalne patnje stvoren vašim modelom kojeg ste stvorili u projekcijama kakav bi trebao biti univerzum, kao i zbog vaše nesposobnosti da dopustite univerzumu da bude takvim kakav jest.”